Gb Whatsapp Nedir? GBWhatsapp, whatsappın daha gelişmiş bir versiyonudur ve oldukça kullanışlıdır. Kapatılan diğer sürümlerden sonra...

Gb Whatsapp Nedir?

05:39 farukkyldzx 0 Comments


Gb Whatsapp Nedir?
GBWhatsapp, whatsappın daha gelişmiş bir versiyonudur ve oldukça kullanışlıdır. Kapatılan diğer sürümlerden sonra şu an piyasada en çok talep görenlerden biridir.
GBWhatsapp uygulaması İngilizcedir. Ama sorunsuz güncel bir şekilde hizmet vermektedir. Ne çevrimiçi olduğunuz nede son giriş saatiniz görülmez. Tek bir linkle indirme kolaylığı sağlar. Her şey kişiye özeldir. İstediğiniz gibi arka planı ve kişiye özel bildirim sesini ayarlamak sizin elinizdedir. Whatsappın rengini değiştirmek, sohbette yer alan ara imgeleri kaldırmak ayrıca uygulamanın seçenekleri arasındadır.
Yalnız belirtmekte fayda var diye düşünüyorum. GBWhatsapp uygulaması Whatsapp tarafından yasaklanmış bir sürümdür. Bu sürümü kurulum aşaması sırasında yüklerken yakalandığınız taktirde Whatsapp tarafından bir gün, bir hafta ya da daha uzun süreleri kapsayan cezalara tabi tutulabilirsiniz. 

GBWhatsApp uygulamasında çevrim içi durumunu gizlemek en çok kullanılan ve tercih edilen özelliklerden biridir. Çift tik ile mavi tik özelliklerini kapatarak karşı tarafa mesajın iletilmediği göstergesini ayarlayabilmek, özellikle istediğiniz dosyayı hiç bir sorun yaşamadan gönderebilmek, grup kurarak, istediğiniz kişi sayısı kadar arkadaş ekleyebilmek gibi birçok kullanışlı özellikleri mevcut. 
GBWhatsapp uygulamasını telefonunuza APK olarak indirebilirsiniz. Ama bazı kullanıcılar önce bilgisayara indirip sonra telefonlarına APK dosyasını USB kablosuyla atarak veri tasarrufu elde etmiş oluyorlar. APK indirmek yerine Google play veya apple store gibi mağazalardan indirebilir, arkadaşlarınızla hemen sohbete başlayabilirsiniz de.
GBWhatsapp kullanan bir arkadaşıma GBWhatsapp nedir diye sorduğumda, bana verdiği cevap ”özgürlüktür” şeklinde olmuştu. İstediği gibi GBWhatsapp’a hükmedebiliyor, rahatlıkla istediğini yapabiliyor ve görünmez olabiliyormuş. Gerçekten popülaritesi baya yüksek ve çokça tercih edilen bir uygulama olduğu, kullanıcı sayısının artmasıyla kendini belli ediyor.
http://www.kodbankasi.org sayfasından alıntır.

0 yorum: